Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm ne zaman?

KURULUŞ OSMAN 119. BÖLÜM ÖZETİ Öktem Bey’in şehadeti Yenişehir’e hüzün getirmiştir. Osman Bey ise davanın büyüklüğünü vurgular ve ”Bugün Öktem Bey başını verir yarın Osman Bey!” diyerek kararlılığını belirtir.Nayman, Öktem’i..

Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm ne zaman?
Son Güncelleme: Whatsapp
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm ne zaman?

KURULUŞ OSMAN 119. BÖLÜM ÖZETİ

Öktem Bey’in şehadeti Yenişehir’e hüzün getirmiştir. Osman Bey ise davanın büyüklüğünü vurgular ve ”Bugün Öktem Bey başını verir yarın Osman Bey!” diyerek kararlılığını belirtir.Nayman, Öktem’i şehit ettikten sonra Osman Bey’e oldukça şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Osman Bey’in kendisine komutan olmasını istemektedir.İsmihan Sultan, Osman Bey’in Nayman’ın teklifini asla kabul etmeyeceğini söyler. Nayman ise kendinden emindir. Bengi Hatun Osman Bey’e sitemde bulunur.

Nayman’ın teklifini Osman Bey’in yüzüne vurur. Osman Bey’in Nayman’ın teklifini ilk anda reddetmemesi Bengi Hatun için hayal kırıklığıdır.Nayman’ın teklifini kabul etme ihtimali bile Bengi Hatun’u çıldırtır. Nayman, İsmihan Sultan’dan hesap sormaya gider. İsmihan’ın kendisinin arkasından iş çevirmesini affetmeyecektir. Nayman, Uçlarda hakimiyetini arttırmaya kararlıdır. Bunun için Türkmen obalardan çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştirmeye başlayacaktır. Malhun Hatun ve Bala Hatun bunun haberini alır.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.